loader image

2024.04.11-04.14 között 20% kedvezmény MINDEN teljes árú termékre az Árkád és a Mammut Charmban is.
Az akcióban az öv, boleró, stóla, táska termékkategória nem vesz részt.

Az örömanya ruha választás szempontjai

Az örömanya rendkívül fontos szerepet tölt be az előkészületek során, a templomi szertartáson és a lagzin is, így központi szereplőként fontos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruhát visel.

A nagy napra általában két ruhát szoktak választani magunknak az örömanyák, az egyik egy elegánsabb, konszolidáltabb hosszú ruha a szertatásra, ceremóniára. Az esküvő jellegétől függően szoktak választani hosszú ruhát vagy éppen örömanya komplét. Ez utóbbi rendkívül népszerű és egyben praktikus darab. A komplét a szetthez lehetne legjobban hasonlítani, mivel két öltözékből áll össze, amit komplett harmonikus öltözetet alkot, többnyire egy ruhából és egy anyagában azonos rövidebb vagy hosszabb kabátból, blézerből áll. Ha mégsem kompléra esik a választás, akkor a templomi rész miatt mindenképp ajánlunk legalább egy boleró viselését a vállak takarása miatt.

Az örömanya ruha vásárlásánál fontos szempontok lehetnek a színek, az anyagválasztás és az arányok figyelembevétele is. Ha van esküvői, téma vagy szín, akkor ahhoz ildomos igazítani a választást is. Nagyon közkedvelt a bézs, ekrü és a világosabb pasztell színek a ruha választásnál, mivel a menyasszony fehérben díszeleg, így a fotókon az örömanya színben vele harmonizál. Az örömanyák általában nem viselnek feketét, fehéret vagy pirosat, mivel ezek a színek hagyományosan a menyasszonyok színei.

A lagzi résznél pedig jöhet az átöltözés!

Itt színekben és fazonokban jóval nagyobb a mozgástér! Bátran tudunk ajánlani élénkebb színeket és fazonjában lazább, pörgős aljú, A –vonalú ruhákat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre az egyedi kedvezményekért!

Csak inspiráló leveleket küldünk az új kollekcióinkról illetve, amikor szeretnénk meglepni egy-egy extra kedvezménnyel :)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!