loader image

2024.04.11-04.14 között 20% kedvezmény MINDEN teljes árú termékre az Árkád és a Mammut Charmban is.
Az akcióban az öv, boleró, stóla, táska termékkategória nem vesz részt.

Alkalmak és alkalmi ruhák

Már javában benne vagyunk a téli időszakban, amikor a lelkünk mellett, önmagunkat is szeretjük kicsit ünneplőbe öltöztetni. Valaki a családi szokások miatt, valaki a céges karácsonyi vacsi miatt és van, aki nem is tudja elképzelni, hogy ne piros vagy zöld ruhában álljon a karácsonyfa mellett.

Decemberben több olyan esemény is van, amikor a hétköznapi elegáns ruhákat igazán alkalmira cseréljük, ehhez készítettünk egy kis összefoglalót, melyik alkalomra, milyen Charm kedvenceket ajánlunk:

Mikulás

Ez az alkalom nem piros betűs, amikor ránézünk a naptárra, valószínűleg Coco Channelnek sem ez volt az év legfontosabb napja, viszont arra kérnénk, hogy egyszer próbáld ki, milyen ezen a napon piros ruhába öltözni, vagy piros – fekete szettet magadra venni. Ahogy harmóniába kerül az öltözéked a nosztalgikus vagy éppen szentimentális Mikulás emlékekkel garantáljuk, hogy kapsz pár plusz mosolyt aznap. Ha másért nem, a móka kedvéért próbáld ki 😉

Piros elegáns ruhák az Árkád és a Mammut Charmból:

 

Céges, karácsonyi vacsorák:

 

Sok minden függ itt a megkapott dress code-tól, ha ilyen iránymutatást nem kaptunk, akkor hagyatkozzunk picit a céges kultúrára, hogy a business outfit ilyen alkalmaknál is elvárt vagy belecsempészhetünk-e egy kis extravagánságot.
Nézzünk merészebb fekete olasz overálokat, ruhákat és szolidabb, visszafogott elegáns darabokat is, utóbbiak nagyobb méretekben is kaphatók, akár 50-es méretig is!

 

Nagyméretű alkalmi ruháink az olasz KITANA márkából:

Családi karácsony:

Itt csak egy dolgot vegyünk figyelembe, miben érezzük jól magunkat. Mi adja meg nekünk a meghitt érzést? Ez lehet egy macinaci is, ha az a szokás (azzal sajnos az üzleteinkben nem tudunk szolgálni), de ha az a családi szokás, hogy szépen felöltözve, vagy esetleg összeöltözve ünnepeltek a karácsonyfa körül vagy a karácsonyfához öltözve, akkor ezeket ajánljuk szívből:

Elegáns, hosszú zöld és piros ruháink az ünnepekre:

Csipkecsodás, azaz csipke ruhák:

Visszafogott elegáns szettek:

Szilveszteri bálok és szilveszteri partik

A legkedveltebb szilveszteri ruhák flitteresek, csillogóak, kirívóak, ilyenkor nincs olyan, hogy túl sok, túl extravagáns, szóval kísérletezz bátran. Gondolj bele nyugodtan abba, ha elmész egy nagyobb helyre szórakozni, ahol a legtöbb hölgyön fekete koktél vagy estélyi ruha van, el fogsz veszni a tömegben, ha hasonlót veszel fel.
Ha a lelki oldalát nézzük, akkor azt érdemes átgondolnod, mielőtt kiválasztod a ruhát, mit szimbolizáljon ez a ruha, milyen jelentést adok neki? Ha egy csodás újévet vársz, akkor ehhez méltóan várd igazán ünnepélyesen a 2023-as évet.

Csillogó, flitteres ruhák, amikkel garantáltan kitűnsz a tömegből:

Parti és koktélruhák szilveszterre:

Különleges, amerikai estélyiruhák a Mammut Charm Exkluzívból:

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre az egyedi kedvezményekért!

Csak inspiráló leveleket küldünk az új kollekcióinkról illetve, amikor szeretnénk meglepni egy-egy extra kedvezménnyel :)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!