Bemutatkozunk

A Charm cégcsoportnak két üzlete van Budapesten, ebből egy a Mammut I. Bevásárlóközpontban Charm Exkluzív néven. Ebben az üzletben találhatók Magyarországon kizárólag az amerikai Mori Lee ruhák, emellett a hétköznapi eleganciát képviselő Mystic Day kollekció is nagy számban kapható. Az Árkád Bevásárlóközpontban lévő Charm üzlet kínálata folyamatosan frissül, a kollekciók 34-52-es méretig kaphatók. Régen üzleteink Turai Divat és SES Exclusive néven voltak megtalálhatóak.

Üzleteinkben hazai és külföldi divatcégek alkalmi ruháit kínáljuk, széles választékban. A Charm az igazán elegáns, dekoratív hétköznapi, valamint a kivételesen ünnepi, alkalmi ruhák tárházát rejti magában. Üzleteinkben kizárólag kiváló színvonalú kollekciók találhatóak meg kis szériaszámban. Folyamatosan megújuló egyedi és minőségi kínálatunkkal kívánunk eleget tenni vásárlóink elvárásainak. A komplett megjelenés érdekében a táskától elkezdve a cipőkig, kesztyűkig, kalapokig minden egy helyen elérhető. Mindkét üzletünkben megtalálhatja a különféle alkalmakra, estélyre, bálra, partyra, vagy a rohanó hétköznapokra az odaillő, mégis egyedi ruhadarabot és kiegészítőit, amelyekkel a kívánt hatás garantáltan nem marad el.

Üzleteinkben mindent megtalál,

amire egy igényes nőnek egy rendezvényen, bálon, szalagavatón, vagy esküvőn szüksége lehet.

Ruhák:
 • alkalmi ruha, báli, estélyi- és koktélruhák
 • topok, alkalmi szoknyák és nadrágok
 • kosztümök, alkalmi kabátok


Kiegészítők:
 • kalapok, stólák, kesztyűk
 • olasz és lengyel alkalmi táskák
 • olasz és lengyel alkalmi cipők
 • báli ruhák fölé kis bundák
Tekintse meg kínálatunk!

Termékgaléria

Folyamatosan bővülő árukészletünknek köszönhetően, Ön mindig a legújabb divatnak megfelelő színekből és formavilágból válogathat. Tekintse meg báli és koktélruháinkat a képgalériában és látogasson el hozzánk minél előbb!

Márkák

 • Morilee by Madeline Gardner (amerikai)
 • Mystic Day (magyar)
 • Verda (török)
 • Olimara (spanyol)
 • Modello (lengyel)
„Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.„

Charm - Alkalmi Ruha Budapest

Menyasszonyi ruha, báli ,- alkalmi ,- és business ruhák, kiegészítők boltja Budapesten a Mammutban és az Árkádban.
Minőségi ruhák a mindennapokra és különleges alkalmakra molett hölgyeknek is. Üzleteinkben 34- 52-es méretig kaphatók a termékek.

Esküvőre örömanya ruhák 36-tól 52-es méretig folyamatosan kaphatók. Koszorúslány ,- menyecske ,- és koktélruha kínálatunk óriási színválasztékban egész évben várja az érdeklődőket üzleteinkben, egyéni kérések és megrendelések is lehetségesek.

Az amerikai és európai alkalmi ruhák mellett számos business kollekció kapható mindhárom üzletünkben, amik elengedhetetlen kiegészítői az elegáns, üzleti megjelenésnek. Kínálatunkban megtalálhatók a legfrissebb trendek szerinti: ingek, blézerek, nadrágok, kosztümök és komplék.
Fiatalos, nagyméretű molett ruházat, kényelmes szabás, lágy anyagok, könnyedség és viselhetőség jellemzi termékeinket. Nevezzük akár molett, akár teltkarcsú divatnak, Ön meg fogja találni a megfelelő ruhát, szoknyát és blúzt.

Az akciók menüpontban kedve szerint tud válogatni a szezonális leárazások és kezdeményezések között! Akciós termékeinkért látogasson el személyesen üzleteinkbe!

TOP