fbpx


Szezonvégi leárazás:
20% kedvezmény MINDEN teljes árú TERMÉKRE a Mammut és az Árkád Charmban is!
Ezen felül több száz termék 50-70% kedvezménnyel kapható,
akár 50-es méretig is!

Charm Misszió

Kis családi vállalkozásként indultunk el, már több mint 15 éve. Már akkor is a kiváló minőségű női ruhák voltak a középpontban. A kezdetekben még csak a Mammutban volt egy pici üzletünk Turai Divat néven, azután jött egy új üzletünk, SesExklusive néven, hogy még több csodás kollekciót tudjunk bemutatni Vásárlóinknak.

2013-ban egységes nevet kaptak az üzletek Charm néven, ami magyarul vonzerőt, varázslatot és bűbájt is jelenthet. Azért választottuk ezt a nevet, mert hiszünk abban, hogy a ruháink felvételekor ugyanezen képességekkel tud minden nőtársunk rendelkezni.

Jelenleg két üzlettel rendelkezünk Budapesten, a Charm Exkluzívval a Mammutban, és a Charmmal az Árkádban.

Ma már több, mint 10 főre bővült a Charm Csapat is, akik egytől-egyig maximális profizmussal és udvariassággal állnak a Vásárlóinkhoz.

Természetesen a kísérőkre is gondoltunk, így kialakítottunk egy-egy “pihenősarkot” az úriemberek számára üzleti és autós magazinokkal.

Mit kínál a Charm?

Az országban az egyik legnagyobb alkalmi ruha kínálattal rendelkezünk. Több, mint hat európai országból szállítjuk a legminőségibb és legelegánsabb darabokat minden szezonban, akár 36-50-es méretig is.

A 11 főből álló Charm Csapat maximális profizmusával és tapasztalatával akár ránézésre megmondja a kinézett kollekcióból az Önnek megfelelő méretet, segít a választásban és az öltözködésben, hogy a vásárlás élménnyé váljon a megszokott rutin helyett

Folyamatosan, akár hetente frissülő árukészlet, főleg az esküvő és báli szezonban!

Garanciát vállalunk termékeink minőségére, mivel a Charmnál a minőség nem luxus!

Egyedi rendelési lehetőség az amerikai limitált szériás ruháknál

Ajándékutalvány vásárlási lehetőség (összegtől függetlenül)

Miért van két néven az ütlet? Mi a különbség?

Mivel rendszeresen vannak limitált szériás vagy exkluzív kollekcióink, mint az amerikai vagy spanyol darabok, amik csak a Mammutban található üzletünkben kaphatók, úgy gondoltuk, ezzel a jelöléssel jobban meg tudjuk különböztetni üzleteinket, így jobb tájékoztatást is adni Vásárlóinknak.

Mind a két üzletünkben óriási kínálat van mind fazonban, színben és méretben(akár 36-50-es méretig!) az alkalmi és elegáns ruhákat illetően, de a kollekciók részben eltérőek.

Ha konkrét ruhát nézett ki az üzletünkben, kérjük küldje el nekünk a méretével együtt emailben (info@charmlady.huvagy Facebookon, és amilyen hamar csak lehet megírjuk, hogy melyik üzletünkben található.

Természetesen tudunk olyat is vállalni, hogy az egyik üzletből átvisszük a másikba, ha Önnek úgy kényelmesebb.

Szállítás

1 munkanapos szállítás az ország egész területén! 35.000 Ft felett ingyenes szállítás

Garancia

14 napos elállás az online megrendelések esetén

Biztonságos fizetés

Utalással közvetlen a bankszámlánkra vagy bankkártyás fizetés

Üzleteink

Mamut I. Bevásárlóközpont – magasföldszint Árkád Budapest Bevásárlóközpont – 1.emelet

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása